Завърши петнадесетата Ветроходна Регата “Русалка” в Каварна

IMG_7959.JPG


15-тата Ветроходна Регата “Русалка” се проведе в акваторията пред плажа на град Каварна от 10.06.2017г. до 11.06.2017г. Проявата бе от спортния календар на Българска Федерация по Ветроходство и се организира от МК „Компас” с любезното съдействие на ВК “Русалка” и Община Каварна. Победители в различните класове  - Лазер 4.7 – до 17г. при девойките стана Марина Димитрова от яхт клуб „Черноморец“ Бургас, а при младежите Любен Тодоров от „Несебър“ 2000. В клас Лазер Радиал победител е Георги Никитов, представител  на бургаския клуб  „Черноморец“, в  Лазер Стандарт при младежите Иван Димов от „Несебър“ 2000, и при мъжете Даниел Николов от „Черно Море Бриз“ Варна.
Наградите бяха връчени от зам.-кмета на Каварна г-н Митко Недев и Росен Марангозов председател на СК „Черно море Бриз“, президент на федерацията по ветроходство.
Всички участници изразиха задоволство от условията, които предоставя акваторията на Каварна и споделиха, че  се надяват регатата да продължи да се провежда традиционно на територията на община Каварна.