Огнена фиеста "Чиракман 2016"

основна.jpg

Уникално светлинно шоу с над 2000 ефекта озариха небето над залива на Каварна по време на „Огнена фиеста Чиракман 2016“.

Стотици каварненци и гости на града имаха възможност да наблюдават едновременно изстрелване на ефекти във водата, във въздуха, на билото и на челото на нос Чиракман, както и на площадка. Цялото светлинно шоу бе на фона на музиката на Елица и Стунджи и включваше богата гама от ефекти - големи божури, огнени хризантеми, падащи върби, японски вишни и всякакви други ефекти от репертоара на пиротехниците.

Момчил Кръстев – управител на парти център „Вега” – фирмата, на която бе гласувано доверие да направи едно по-различно пирохетническо шоу, сподели, че се е работило на повече от една зона. Имаше ефекти на сцената, на плажа, където имаше три позиции, по склона, на билото на нос Чиракман, както и до чешмичката с минерална вода. „Показахме нещо по-различно от стандартната заря, нещо с нова идея, нова визия. Целта бе да се покаже нещо ново и различно”, сподели Кръстев. И допълни, че за следващите години може да се мисли за пиро-музикално шоу от ново ниво.

Присъстващите на огненото шоу имаха възможност да наблюдават шоуто от малката буна, където бе издигната сцена с видео екрани. За доброто настроение се погрижиха Deep Zone Project с Нелина, както и DJ ROSSKO.

На сцената излязоха и танцьори, сред които и Метин Енимехмедов – победител от танцов реалити- формат. Те се превъплатиха в героите от Междузвездни войни.