С вкусни морски ястия приготвени от кметовете на община Каварна започна 17-тото издание на "Миден и рибен фест - Каварна 2020"

IMG_2623.JPG

 

 

На площад „Защитата на Каварна“ кметовете и кметските наместници от община Каварна приготвиха морски специалитети за всички жители и гости на града.

Георги Янев - кмет на с. Българево и Светла Стоянова - кметски наместник на с. Хаджи Димитър, представиха  традиционната каварненска мидена чорба.  Техните колеги зарадваха посетителите с така умело направените хайвер, паеля, рибник, сафрид, миди натюр, миди на шиш и скариди.

Специално за "Миден и рибен фест - Каварна 2020" кметът на община Каварна Елена Балтаджиева приготви миди с ориз, с които очарова всички и по настояване на дегустаторите разкри своята до сега пазена рецепта.

Първата концертна вечер на "Миден и рибен фест - Каварна 2020" ще продължи от 20:00 часа с изпълнението на Румънеца и FolkustiX.

Община Каварна призовава жителите и гостите на града да спазват всички мерките относно предотвратяване на разпространението на COVID-19.