НОВИНИ

ЗДРАВЕТО Е НАЙ – ЦЕННОТО СЪКРОВИЩЕ!

Уважаеми лекари, медицински сестри и здравни работници,

В световния ден на здравето и вашия професионален празник – 7 април, приемете моите искрени думи на признателност към безкористния труд, към всеотдайността през всичките 24 часа на денонощието, да спасявате, да се грижите, да преживявате болките и болестите на своите различни по възраст пациенти.

Днешният празник е най-добрият повод да  се радваме взаимно на всеки излекуван човек, да проявим разбиране към хуманизма  и към умората на лекаря, да благодарим за поетата отговорност  след Хипократовата клетва в името на живота.

За хората в бели престилки искам да добавя – не губете своето самочувствие, усвоявайте и прилагайте  новостите в съвременната медицина, останете винаги най-близкият лекар до  вярата и доверието на болния човек, който иска да оздравее. Бъдете силните на деня!

Бъдете  носителите на  онази грижа за здравето, която ви прави  най-добрия приятел в живота ни!

Нека греят усмивки по лицата ви за изпълнен дълг.

Помнете като споделяне и заръка:  Истински богат е този, който се радва на добро здраве!

Пожелавам Ви добро здраве на Вас и Вашите семейства.

Защитавайте авторитета на най-високата хуманна професия, приемайте и нашата подкрепа и съдействие  в трудните за вас моменти.

Имайте своя висок морал в  името на здравето и живота на хората!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

Елена Балтаджиева                                                                                     Кмет на Община Каварна