НОВИНИ

Община Каварна с щанд в най авторитетното туристическото бизнес изложение

От 13-15 март 2024г. община Каварна участва в юбилейно 40-то издание на туристическото изложение ВАКАНЦИЯ & СПА Експо. Авторитетното международно събитие вече над 10 години се провежда в изложбените зали на Интер Експо Център- София.

Официално изложението бе открито от министъра на туризма Зарица Динкова и в присъствието на г-жа Елена Балтаджиева, кмет на Община Каварна. В церемонията участва и министърът на туризма на Мадагаскар, Джоел Рандриамандранто.

Тази година екипът на община Каварна заедно с кмета Елена Балтаджиева промотира богата палитра от възможности за различни видове почивка, местата за настаняване и практикуване на алтернативен туризъм. Акцент в туристическата визитка на красивият морски град и района са разнообразни туристически продукти, както и такива представящи, културното и историческото наследство на региона, местните забележителности и богатия културен календар.

 Щандът на община Каварна бе посетен от министър Зарица Динкова и проф. д-р Мариела Модева, съветник на министъра на туризма.

В юбилейното 40-о издание се включват изложители от България, Мадагаскар, Великобритания, Турция, Китай, Гърция, Сърбия, Индия, Монголия, Мавриций, Малдиви, Дубай, Финландия. Форумът се провежда с подкрепата на Министерството на туризма на Република България, а Република Мадагаскар е държава-партньор.