ТУРИЗЪМ И КУЛТУРА

Каварна Рок Фест 2016

Каварна Рок Фест 2016

Гостите на Каварна Рок Фест 2016 ще имат постоянен безплатен достъп до интернет. Цялата спортна зона, която включва стадион „Калиакра“ и къмпинг зоните на феста са осигурени с безплатна Wi-Fi мрежа. Публиката ще има възможност по всяко време, да сподели емоциите на рок фиестата в социалните мрежи.
ТАНГРА МЕГА РОК ще осъществи официалното фестивално радио на Каварна Рок Фест 2016. Излъчванията започват в 12 часа на 2 юни. Феновете ще могат да следят новините на фестивала, да чуят изпълненията на групите на живо или да слушат интервюта със звездите на събитието.
Подготовката на събитието, което организират Loud Concerts и Община Каварна продължава и до началото му остават по- малко от 48 часа. Все още билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис.
Продажбата на билети от касата на място ще започне на 1 юли на обяд.
Тази седмица цената на билет за един ден е 65 лв., а за двeте вечери - 109 лева.
На притежателите на двудневен билет за фестивала ще бъдат поставяни гривни на пункт пред входа на стадион "Калиакра", който ще работи от 12:00 часа на 1 юли.
Вратите на стадиона на 2 и 3 юли ще бъдат отворени за феновете от 16 часа, а първата група излиза на сцената в 17 часа.
Ето програмата на Каварна Рок Фест 2016 по часове:

2 юли - събота
Axel Rudi Pell – 21.55 ч.
Therion – 20.10 ч.
Varg – 18.50 ч.
Odd Crew – 17.50 ч.
E-an-na – 17.00 ч.

3 юли - неделя
Avantasia – 21.55 ч.
Soilwork – 20.10 ч.
Myrath – 18.50 ч.
Last Hope – 17.50 ч.
Tiarra – 17.00 ч.

Повечето от групите, които ще гледаме на рок феста на 2 и 3 юли, ще раздават автографи на българските си фенове от 14.45 ч.до 16.00 часа на входа на стадиона. На същото място почитателите на Axel Rudi Pell ще могат да се сдобият с безценния му подпис след изявата му на 2 юли от 24 часа.
Както вече обявихме, тази година ще има обособени две къмпинг зони, с всички необходими удобства в тях. Най-нетърпеливите фенове на тежката музика могат да разпънат палатките си още от 1 юли.
Помислено е и за почитателите на футбола, които няма да изпуснат и секунда от мачовете от Европейското първенство. Те ще бъдат съпричастни към случващото се във Франция, благодарение на екраните, които ще бъдат разположени на ключови места.
За доброто настроение ще допринесат и специалните Happy Hour промоции на бара пред залата на стадиона – не забравяйте да следите за тях.
Непосредствено до бара ще бъде и мястото, от което ще можете да закупите оригинален мърчандайз на любимата си банда.
Да припомним и за зрителите под 18 години, които трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител.
Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на стадион “Калиакра”.
Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.