ТУРИЗЪМ И КУЛТУРА

С България в сърцето

С България в сърцето

Уважаеми сънародници!

Община Каварна и Продуцентска къща „Пирина” Ви канят на 18-ти Общобългарски младежки фолклорен събор „С България в сърцето”.

На 25-26-ти май в град Каварна отново ще посрещне потомците на преселниците – българи, избягали от турско робство в Украйна, Молдова и Банат, както и талантливи участници от откъснатите от България Западни покрайнини, Македония, Косово.

Това е единственият по мащабите си събор, който обединява българските младежи от целия свят на базата на българския фолклор. Утвърден като традиционен Общобългарски младежки фолклорен събор, “С България в сърцето” събира през годините младежи, потомци на българи от Албания, Молдова, Украйна, Македония, Румъния и Сърбия.

Участието в събора е безплатно. Професионално видео заснемане и излъчване по фолклорните телевизии в България и чужбина, както и в канала на Продуценска къща „Пирина” в Youtube – Pirina TV.

За участие в конкурса моля попълнете необходимата заявка/и за участие в желаната от вас част от програмата и ни я изпратете на посочените в заявките данни за контакт.

РЕГЛАМЕНТ НА ФЕСТИВАЛА

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ