НС-2021-От 15 април 2021 г. членовете на СИК ще могат да получат възнагражденията си за участието в парламентарните избори

Община Каварна уведомява всички заинтересовани, че от утре - 15 април 2021 г. стартира изплащането на възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии от парламентарните избори на 4 април 2021 г.

Средствата ще бъдат предоставяни на касата на отдел "Местни данъци и такси", намираща се на първия етаж в административната сграда на Община Каварна - ул. "Добротица" №26.

В тази връзка информираме, че изплащането на възнагражденията ще става при строго спазване на всичи разпоредени от министъра на здравеопазването противоепидемични мерки.

В сградата на Община Каварна ще бъдат допускани, както и до сега, само хора с лични предпазни средства - маски, и след дезинфекция на специалния уред, разположен на входа.

Пак във връзка с противоепидемичните разпоредби във фоайето няма да бъде допуснато струпване на хора. Допустимо е да има по човек на гише и един чакащ. Всички останали трябва да останат пред сградата до настъпване на възможност и готовност на служителите да ги обслужат.